“RAB” – er det en and eller hvad?

Nej – det betyder såmænd “Registreret Alternativ Behandler”. Og hvad er så det?

Det er sundhedsstyrelsens beskyttede titel for behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav.

For mig er det klients garanti for at behandleren er fagligt kompetent og seriøs. Derfor valgte jeg også at investere tiden og pengene på at supplere min kraniosakral-terapi uddannelse med anatomi- og fysiologistudier der svarer til en sundhedsfaglig basisuddannelse (sygeplejerske niveau).

Det betyder at jeg ud over mere min uddannelse i Kraniosakral terapi (mere end 1000 timers undervisning og træning) – også er eksamineret og godkendt i:

Anatomi og fysiologi – 200 timer

Sygdomslære – 100 timer

Psykologi – 50 timer

Akupunktur – 50 timer

Klinikvejledning – 10 timer (krav i forbindelse med momsfritagelse som behandler)