A.L.T. Naturlig Ansigtsløftning

Behagelig og effektiv bindevævsmassage

ALT© er en blid bindevævsteknik udviklet af Stanley Rosenberg i 1980’erne. Et A.L.T. forløb består typisk af 6 behandlinger. Her gennemgås og afspændes huden og det underliggende bindevæv. Alle ansigtets 97 muskler afspændes i dybden, område for område. Langt de fleste kan både mærke og se en forskel med det samme.


Resultater af behandlingen

Rynker i panden kan give et trist, træt og ældet udtryk. Reduceres/afhjælpes ved afspænding af panden, hovedbunden og nakkens muskler

1 of 15

Linjer og rynker mellem øjne og øjenbryn kan opstå som følge af koncentration, bekymring, synsbesvær, stærkt lys. Uanset årsagen afkodes disse, ofte ubevidst, som vrede eller aggression.

2 of 15

Spændinger i musklerne rundt om øjnene kan give hovedpine, forstærke synsbesvær. Desuden giver de også tit anledning til tunge øjenlåg og nedarettede øjenbryn. Planlægger du øjenkirurgi vil jeg på det kraftigst anbefale afspænding af området forud for indgreb.

3 of 15

De kære ”kragetæer”. Det skal kunne ses at vi har levet og og leet, men folderne ved øjnene behøver ikke nødvendigvis at være meget dybe. De kan i øvrigt også dække over andre problemer som fx anstrengte øjenmuskler og kæbespændinger.

4 of 15

Vores kinder indeholder naturlige fedtpuder, som giver ansigtet fylde og udstråler vitalitet. Spændte muskler i kinden og tidens tand får fedtpuderne til at synke længere ned. Æblekinderne kan hjælpes tilbage på plads med den frigørende og løftende bindevævsmassage.

5 of 15

Vandrette linjer over næsen kan være supercharmerende, men kan også være et tegn på at vævet på og rundt om næsen er for stramt. Det kan bl.a. betyde vejrtrækningsproblemer og snorken.

6 of 15

Furen mellem næse og mund giver ansigtet et tungt og slidt udtryk. Afspænding af en lille muskel langs med næsen og ringmusklen om munden glatter furen ud.

7 of 15

Læber er nu en gang smukke som de er. Brede, smalle, lige, buede. Men med tiden og mimikken får ringmusklen om munden til at trække sig sammen i furer. Det betyder samtidig at læberne der er kanten af ringmusklen bliver stramme og vender indad. Derfor vil du opleve at dine læber folder sig ud i deres naturlige form og fylde når området afspændes.

8 of 15

”Hønserøv” say no more. Rynkerne om munden kan kysses væk – men der skal kysses meget. Bindevævsmassagen er effektiv mod rynker om munden og så behøver du kun kysse for sjov.

9 of 15

Nedadvendte mundvige og furen fra mund til hage. De muskler vi bruger til at trække munden ned når vi skal vise utilfredshed, sorg og beklagelse får hjælp af den store hudmuskel på halsen. Når de bliver afspændt, løftes mundvigene og du møder verden med åbent tilfreds udtryk.

10 of 15

Rynker og folder på hagen kommer ofte af mimik forbundet med koncentration eller bid problematikker. Her hjælper A.L.T.

11 of 15

Kæbelinjen er med til at definere vores ansigt. Når den bliver slap og tung ser vi meget ældre ud. Afspænding af halsens, kæbernes og kindernes muskler og væv løfter vævet og strammer huden op.

12 of 15

Dobbelthagen hænger ikke altid kun sammen med vægt. Når muskulaturen under hagen bliver for stram bliver der simpelthen for lidt plads for både det naturlige fedtvæv og hud at fordele sig på. Med afspænding skabes plads til en mere jævn fordeling.

13 of 15

Halsen bliver ofte total overset når vi ser os i spejlet, men faktisk er der meget veltilpashed og lethed at genfinde her. Huden på halsen kommer ofte til at hænge i gardiner når der opbygges spænding i halsens muskler – for ikke at tale om hvad afspænding af halsen gør for din vejrtrækning og stemme.

14 of 15

Poser og mørke skygger under øjnene kan reduceres. Planlægger du øjenkirurgi vil jeg på det kraftigst anbefale afspænding af området forud for indgreb.

15 of 15

Dit ansigtsudtryk påvirker dine følelser

Krop, tanker og følelser hænger sammen. Det er alment kendt, at en følelse kan skabe en effekt i kroppen – men forskning viser også, at det modsatte er tilfældet. Spændinger i kroppen kan omdanne vore følelser.

Forskningen giver en logisk forklaring på, hvad så mange klienter oplever. Ved at ændre de fysiske spændinger i ansigtet, kan vi også ændre vores følelsesmæssige tilstand.

Hvis ansigtet er spændt i et udtryk der afspejler en bestemt følelse, vil orienterer vi os typisk man mod begivenheder, som passer til følelsen. Erfaringer der ikke passer til følelsen, bliver ofte blokeret og sorteret fra.

Et trist, irriteret, bange eller deprimeret menneske får ikke så meget ud af at kigge på en solnedgang som et forelsket par. Ulykkelige mennesker har svært ved at nyde de gode ting i livet – ved at høre musik, smage god mad og vin eller nyde tilværelsen sammen med andre.

I et A.L.T-forløb arbejdes alle ansigtets muskler igennem for at fjerne opbygningen af spændinger. Det forstærker muligheden for at opleve alle de følelser, som hører til at være 100% i live og for hurtigt at skifte fra tunge, mørke, uharmoniske følelser til glade, lykkelige og tilfredse stemninger.

Du vil måske opleve, at du – samtidig med at fysiske spændinger opløses – også får frigivet nogle af de følelser, der har været med til at bygge spændingerne op.

NATURLIGT ALTERNATIV til kosmetisk kirurgi og kemi

Ansigtet er livets spejl. Vores ansigt afspejler ikke kun hvordan vi har det lige nu, men musklerne afspejler/husker også vores livsforløb. Svære psykiske oplevelser og fysiske traumer efterlader deres sport i form af rynker, furer og linjer i ansigtet.

· SYMMETRI

· NATURLIGT

· LEVENDE

Det er de 3 kvaliteter, som ifølge undersøgelser oftest er afgørende for, om et ansigt betragtes som behageligt og smukt.

A.L.T. genopretter ansigtets symmetri og bringer den naturlige vitalitet tilbage – uden kirurgi og kemi.

Et kirurgisk indgreb kan fjerne rynker og slap hud. Det kan se godt ud på foto, men i virkeligheden får ansigtet ofte et kunstigt og stivnet udtryk – det bliver simpelthen mindre levende at se på.

Vælger du i stedet A.L.T. genskabes ansigtets naturlige symmetri og rynker, linjer og områder med slap og livløs hud formindskes mærkbart, mens du bevarer og forøger ansigtets vitalitet og mimik.

Hvis du overvejer ansigtskirurgi

Men lige som med alt andet kan der jo være grunde til, at du alligevel overvejer at få foretaget et kosmetisk indgreb.

Et ansigt med asymetriske spændinger er ikke et godt udgangspunkt for kirurgi. Du bør i så fald være opmærksom på, at ansigts muskler og bindevæv arbejder og forandrer sig løbende – og alt andet lige er et afspændt og symmetrisk ansigt det bedste udgangspunkt for kirurgens arbejde.

Derfor anbefales du at få afspændt ansigt og øvre skulderparti med et A.L.T-forløb, så eksisterende spændinger i tilknyttede muskler og bindevæv ikke arbejder videre og trækker ansigtet ud af den form, som kirurgen har givet det.

Botox – botulinum toxin – er en nervegift, der i små doser bruges til at blokere nerveforbindelserne mellem ansigtsmuskerne og hjernen. Herved lammes musklerne i ansigtet for en tid og rynkerne, der opstår som følge af overspændte muskler, glattes ud.

Restylane består primært af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der faktisk allerede findes i vores krop. Det binder væske og stimulerer de collagene fibre, hvilket for en tid kan fylde ud i furer i huden på steder, hvor ansigtet har tabt fylde.

Der er mange meninger om brugen af kemiske anti-rynke behandlinger. Jeg kender min, men vil anbefale dig at sætte dig godt ind evt. bivirkninger, før du vælger at benytte dig af de kemiske tilbud.

SUND HUD GIVER UDSTRÅLING

Huden er opbygget af 3 lag.

Det yderste lag, Hornlaget, er opbygget af levende hudceller. Cellerne deler sig hurtigt, og de ny skabte celler bevæger sig op mod overfladen, hvor de dør for til sidst at blive vasket af eller skalle af.

Hudens midterste, Læderhuden, og nederste lag; Underhuden, består begge af bindevæv. De er opbyggede af forskellige typer levende celler, collagen, elastiske fibre og en geléagtig substans.

I det midterste lag er der mange små blodkar, som fører næring til hudcellerne i det yderste lag. Spændinger i det midterste lag kan klemme de små blodkar og forhindre næring i at nå op til de levende hudceller i det yderste lag. Cellerne bliver udtørrede og huden kommer til at se mat og livløs ud.

A.L.T-bindevævsmassagen påvirker hudens midterste lag, hvor der ligger mange nerveender. Med ganske lette og præcise tryk stimuleres nerverne i det midterste lag til en afspænding i bindevævet. På denne måde giver A.L.T. en øget blodtilførsel til hudcellerne.

Ansigtet får naturlig farve og glød og huden føles blød og elastisk.

Det levende ansigt giver respons

Hvert eneste øjeblik i vores liv skaber vi – ofte ubevidst – et ansigtsudtryk, som er et samspil mellem alle musklerne i ansigtet. Når vi kigger på et andet menneskes ansigt, sker der automatisk det, at man begynder at spænde de samme muskler i sit eget ansigt, som den anden person holder spændt.

Det vil sige, at vi fremkalder de samme følelser i andre mennesker, som vi selv føler. Dette er en vigtig faktor – ansigtets evne til at give respons, når vi kommuniker med andre. Er ansigtet stivnet, giver det ingen respons. Måske opfattes det oven i købet som uvenligt. Det er ikke de store ansigtsbevægelser – men de fine små – der giver ansigtet sin mimik og som afføder imødekommenhed hos omgivelserne.

Stemmen påvirkes af spændinger omkring halsen og struben. Den kan blive unaturligt høj og skinger eller pibende. Når spændingerne løsnes, falder stemmen til sit naturlige leje og får mere fylde.

Vejrtrækningen er afgørende for hvordan vi taler. En afslappet og naturlig vejrtrækning giver både ro i stemmen og den nærværende kvalitet, der giver gennemslagskraft.

Derfor anbefales A.L.T. også til professionelle formidlere, der skal præsentere, underholde, kommunikere og sælge.

Priser