Organmassage

Hvad er Organmassage?

Organmassage terapi er en blid form for afspænding af de indre organer og de væv, som omgiver og understøtter dem. Behandlingen er udviklet af amerikanske og franske læger og osteopater som et supplement til deres traditionelle medicinske praksis i erkendelsen af, at velfungerende organer er helt centrale for vores sundhed.  

Vi bruger os selv om dagen og kroppen og dens organer reparerer om natten. Spændinger i organerne og i det væv der omgiver dem begrænser muligheden for regeneration om natten. Derudover hæmmes cirkulationen af blod og lymfe og dermed tilførsel af ilt, næringsstoffer og fraførsel af affaldstoffer også i de aktive timer. Det kan det føre til nedsat organfunktion og i værste fald degenerative problemer i selve organet.  

Organmassagen frigiver spændinger i selv organerne og i det binde- og muskelvæv, der holder dem på plads inde i kroppen og sikrer den vigtige cirkulation til og fra organerne.  

Nænsomt - men effektivt

Organmassage terapi kan tages som et forløb med gennemgang af alle organer for at styrke og optimere deres funktion og dit daglige velbefindende (ca. 5-6 behandlinger), eller som behandling af specifikke problematikker, som fx:  

Organmassage kan med god effekt kombineres andre behandlinger bl.a. kranio sakral, A.L.T naturligt ansigtløft og bindevævsterapi.

Priser